BORBA S BEŠTIJOM 2

Cilj akcije je pomoći našoj sugrađanki Petri, koja vodi borbu sa sarkomom od 7 mjeseca prošle godine. Petra je do sada odradila 6 kemoterapija u Zagrebu, preostaju joj još 3, a liječenje se planira nastaviti kako u Zagrebu, tako i van granica, u klinici Humanitas Hospital Gradenigo-Presidio sanitorio Torino, gdje je Petra već bila početkom mjeseca.

S obzirom na nesposobnost za rad, Petra je u sve goroj financijskoj situaciji, liječenje u Hr pokriva HZZO, ali tu su  troškovi posebnog režima prehrane, vitamini neophodni pacijentima kao što je Petra, te razni pokušaji alternativne medicine.

Troškovi će narasti i puno više, kad Petra ode opet u Torino u već spomenutu kliniku.

Do sada je za Petru u suradnji sa kolegama i udrugama Pule i Puljštine, u sklopu akcije organiziran humanitarni koncert, humanitarni malonogometni turnir, razna humanitarna druženje, te su u tijeku organizacije još humanitarnih evenata da pomognemo Petri što bolje i više možemo.

Iban računa koji je otvoren u PBZ banci i služi samo za ovu hum. akciju je: HR2123400091510958181

Humanitarna akcija je u skladu sa zakonom o Humanitarnim akcijama, te kao takva ima izdano rješenje od Ureda državne uprave, te evidencijsku oznaku: IŽ-HA/LO-18-16, te joj se dodjeljuje oznaka vrste „LO“.

Logotipi nadležnog ureda za ovu akciju:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *